Frågor & svar

Här svarar vi på de vanligaste frågorna kring Min Hälsoresa. Kontakta oss gärna om du har fler frågor! 

Kan man delta oavsett form? 
Ja, Min Hälsoresa erbjuder alla en möjlighet att förändra sitt liv. Deltagarna placeras i grupper baserad på nuvarande träningsnivå, för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er upplevelse. Programmen är anpassade och utformade utifrån era personliga förutsättningar och mål.

Hur många deltagare är det per camp? 
Vi tar emot 10 deltagare på Min Hälsoresa - fyra veckors livsförändring. Under våra weekendkurser tar vi emot upp till 25 deltagare. 

Hur sker betalningen? 
När din ansökan är godkänd och du blivit tilldelad en plats på ett av våra camps skickar vi ett mail med vidare information om betalning.

Vad ska man ha med sig? 
Du behöver ta med dig skor för såväl inomhus som utomhusbruk och rejält med träningskläder - glöm inte bort att vi tränar flera gånger om dagen både på fyra veckors campen och under weekendkurserna. Det är viktigt att ni anpassar er packning efter antalet dagar som ni ska vara på campen. En utförlig packlista skickas ut i god tid inför med varje kurs. 

Tvättmöjligheter 
Det kommer finnas möjlighet att tvätta kläder på anläggningen. 

Väskkontroll 
Glöm ej att väskan genomsöks om ni ska delta i 1-månads livsförändring - det går med andra ord inte att smuggla med sig några onyttigheter! 

Copyright Min hälsoresa